Recenze od zákazníků



Michael Klega
15.9.2020
Běžecký pás BROTHER GB4000

Super zejména na svižnou chůzi u televize, spokojenost.

Hodnocení produktu: 5



Dagmar Němcová
14.9.2020
Eliptický trenažér inSPORTline Grand

Na kardio ideální stroj. Jsem velmi spokojená a prodlužuji na Dalších 6 měsíců. Vřele doporučuji

Hodnocení produktu: 5



Markéta Kulová
10.9.2020
Běžecký pás BROTHER GB4300

Ráno jsem provedla objednávku a večer už jsme běhali. Super služba. Pas jsme měli na 3 měsíce a byli jsme nadšeni. Určitě v zimě možnost zapůjčení znovu využijeme.

Hodnocení produktu: 5



Kristina
4.9.2020
Běžecký pás BROTHER GB4600

Běžecký pás splnil veškerá má očekávání. Určitě si ho znovu půjčím. Příjemné jednání a když něco se na stroji pokazí, oprava ihned, vše dohodnuté dodrženo. Tento stroj a i tuto firmu mohu jen vřele doporučit.

Hodnocení produktu: 5


Skvělý servis i přístroj, který plně splnil naše očekávání. Mohu jen doporučit.

Hodnocení produktu: 5


Velká spokojenost..!!

Hodnocení produktu: 5



tereza bílková
12.8.2020
Rotoped Housefit TIRO 50

Nejlepší rotoped na kterém jsem kdy seděla, pohodlný a tichý. Byl mi doporučen po operaci kolene k rehabilitaci a byl opravdu perfektní.

Hodnocení produktu: 5



Tomas K.
20.7.2020
Rotoped Housefit TIRO 50

Splnil ocekavani

Hodnocení produktu: 5


Pás jsme měli půjčený celkem 4 měsíce. Byla jsem zvyklá na větší, z posilovny, ale když v koroně zavřeli, neváhala jsem a využila služeb picofit půjčovny. Nelituji! Na pás Master F-20 jsem si velmi rychle zvykla, dokázal totéž, co stroj z posilovny. Kromě mě na něm běhali/ chodili všichni členové naší domácnosti.
Natolik jsem si oblíbila možnost mít pás doma k dispozici, že jsem se rozhodla, koupit si svůj vlastní. To bych bez půjčovny nezjistila. Děkuji také za vstřícné a milé jednání ze strany pracovníků půjčovny!

Hodnocení produktu: 5



Majka H
3.7.2020
Rotoped Housefit TIRO 50

S rotopedem jsem byla spokojená. Mám po úrazu koleno a potřebuji posilit svaly kolem kolena. Tento účel splnil rotoped dokonale.

Hodnocení produktu: 5



Marie Jirků
29.6.2020
Rotoped SPARTAN Magnetic 700

S rotopedem jsem byla velmi spokojená, splnil mé požadavky a potřebu k rozcvičení po operaci kyčle. Velmi vstřícné jednání, vřele doporučuji zapůjčení každému, kdo rotoped potřebuje k rehabilitaci jen na omezenou dobu.
Jirků Marie

Hodnocení produktu: 5


Stroj splnil očekávání, spolehlivý, tichý, jednoduchá obsluha. Jen by mohl mít tlačítko pauza.

Hodnocení produktu: 5



Zdeněk Boháč
19.6.2020
Běžecký pás MASTER F-15

Super cvičící stroj. Naprostá spokojenost.

Hodnocení produktu: 5


Spokojenost, vše v pořádku.

Hodnocení produktu: 5



Carlo Schiavetto
14.6.2020
Běžecký pás BROTHER GB4600

Trademill was very good.
I am satisfied about the service.

Hodnocení produktu: 4


Pás jsme měli vypůjčený na 4 měsíce a na domácí běhání úplně stačí. Sklon pásu není moc velký, ale dostačující. Nemáme nic, co bychom vytkli. Vždy jsme se v klidu domluvili na prodloužení.

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den, přístroj jsem měla půjčený na 2 měsíce. Stroj byl tichý, čistý, v dobrém stavu, příjemně se na něm šlapalo, pohodlný. Byla jsem moc spokojená a na dlouhé zimní večery si ho určitě zase půjčím. Firma spolehlivá a profesionální, dobrá komunikace, moc doporučuji.

Hodnocení produktu: 5



Dana P.
25.5.2020
Běžecký pás BROTHER GB4000

Zapůjčený běžecký pás Brother GB4000.
Stroj byl nový a vcelku tichý. Ideální do malého bytu. Dá se lehce složit a postavit. Je dobře ovladatelný.
Komunikace s půjčovnou velmi dobrá. Zapůjčení proběhlo rychle a pánové donesou stroj až do bytu. Služby na velice dobré úrovni.
Maximálně doporučuji tuto půjčovnu i běžecký pás.
Děkuji.

Hodnocení produktu: 5


Šlo o naši první zkušenost s běžeckým pásem a jsme maximálně spokojeni. Určitě pronájem využijeme i v budoucnu.

Hodnocení produktu: 5



Vladka Gorolova
30.4.2020
Běžecký pás BROTHER GB4000

S přístrojem jsem byla spokojená.Jedine co bych vytkla je chybějící tlačítko Pauza.

Hodnocení produktu: 5



Angelika Boué
29.4.2020
Cyklotrenažér Housefit RACER 50

Skvěle. Děkujeme

Hodnocení produktu: 5


Eliptical jsem pouzivala na rozehrivani pred cvicenim, byla jsem spokojena.

Hodnocení produktu: 5


Všechno bylo v pohodě, příjemné jednání a dodržení dohodnutého.

Hodnocení produktu: 5



Katerina
20.3.2020
Běžecký pás BROTHER GB4000

Dostacujici, idealni do mensiho bytu.

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den, stroj byl super, makal bez problémů. Chvilku jsem se s ním zžíval, ale nakonec jsem byl fakt spokojený.



S běžecký pásem naprostá spokojenost. Kvalitní stroj a 5 kilo dole za měsíc. Určitě si to zde půjčím znovu

Hodnocení produktu: 5


S pásem jsem byla velice spokojená. Není mu co vytknout..

Hodnocení produktu: 5



Monika Kuzmiaková
12.12.2019
Běžecký pás BROTHER GB4000

Zapůjčila jsem si běžící pás Brother GB4000 a jsem maximálně spokojená. Stroj byl úplně nový, vcelku tichý, pro lidi, kteří si chtějí po práci vyčistit hlavu a zaběhat si z pohodlí domova naprosto ideální. Nezabírá moc místa, lehce ovladatelný. Pro nenáročné „domácí běžce“ naprosto vše, co si můžeme přát. Maximálně doporučuji. Děkuji.

Hodnocení produktu: 5



Jaromír T.
1.10.2019
Běžecký pás MASTER F-15

tento běžecký pás Běžecký pás MASTER F-15 je vynikající pro cvičení i chůze skvělé ovládání pomocí
elektronického zdvihu či sklonu plošiny vše funguje na jedničku co se týče firmy picofit vynikající jednání okamžité odpovědi jak na email tak po telefonické domluvě mohu jen a jen doporučit.

Hodnocení produktu: 5



Marta Pechová
12.9.2019
Rotoped Housefit TIRO 70

Měla jsem Rotoped TIRO 70 zapůjčený po dobu rehabilitace po totální endoprotéze kyčle jako rehabilitační pomůcku. Rotoped pracoval bez problémů a splňoval mé požadavky na něj. Jediný „nedostatek“, stále stejný pohled do zahrady a málo utíkající čas, jsem vyřešila připnutím čtečky na displej. To to pak utíkalo a šlapalo se.
Současně bych chtěla vyzdvihnout přístup pana Jacíka, jeho ochotu a profesionalitu. Mohu jen doporučit.

Hodnocení produktu: 5



Pavlína Pevná
22.8.2019
Běžecký pás BROTHER GB4000

Dostatečně široká a dlouhá běžecká plocha ( i pro 190cm vysokého manžela . )Snadné, jednoduché ovládání, rychle se složí aby nepřekážel. Celkem hlasitě píská zmačknutí jakehokoliv tlačítka, ale nezkoumala jsem v návodu zda-li jde vypnout. Připojení mobilního telefonu k přehrávání mp3 je fajn když nechcete mít při běhu sluchátka. Změnu sklonu má mechanickou, ale ani jsem jí nevyužila. Jediné co trochu chybí je tlačítko pauza jelikož pokud se zastaví tak se naběhané údaje vynulují. Otvory na umístení mobilu a lahve s pitím jsou uplně hloupě tvarované, v podstatě nepoužitelné.
Celkově jsem ale byla se přístrojem velice spokojena.

Hodnocení produktu: 4



Eva Jirásková
18.6.2019
Běžecký pás BROTHER GB4600

S běžeckým pásem jsem byla spokojena, vše bylo dle dohody a my se dali před letní sezónou trochu do kupy..:)

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den, trenažér jsem si chtěla původně koupit, ale nedokázala jsme se rozhodnout jaký typ vybrat, nakonec jsem objevila tuto půjčovnu na netu a využila možnosti 3měsíčního zapůjčení, což se ukázalo jako jedno z mých nejlepších rozhodnutí…. Cvičím min. 3ýdně, a BAVÍ MĚ TO !!!
jelikož to není nuda jako na rotopedu + spinning. kole, které mám také… Když mi minulý týden končila 3měsíční lhůta, byla jsem v totálním stresu co budu dělat…. No a díky hodnocení jednoho spokojeného zákazníka jsem zjistila, že by bylo možné trenažér odkoupit. A tak se i stalo, už je můj :-) Je senzační, tichý, pohodlný, nebolí z něj klouby a ačkoliv mám velké problémy se zády, jsem opravdu 100% spokojená …
Jednání majitele-lů bylo absolutně skvělé a jsem opravdu moc ráda, že jsem stránky objevila… Vše naprosto dokonalé….

Hodnocení produktu: 5


MASTER E50 jsme měli přes zimu na 4 měsíce doplňkového trénování na běžeckou sezonu. Se strojem naprostá spokojenost, plně splnil naše očekávání. Ze strany pronajímatele bylo splněno vše, co jsme očekávali, rychlost a služba bez výhrad. Budeme objednávat i na další zimu.

Hodnocení produktu: 5


Dobré pro rehabilitaci po operaci kolena

Hodnocení produktu: 5


pás byl překvapivě tichý a fungoval výborně,
bohužel mi však vadilo, že neukládal shrnutí dané aktivity (resumé po stisknutí tlačítka stop), a tedy pokud si člověk aktivity zaznamenává, musí si údaje zapamatovat
dále mi chyběla funkce pauzy probíhající aktivity -> po stisknutí tlačítka stop se aktivita hned smaže a nelze na ni navázat
pás nemá držák na lahev s vodou
s ohledem na výše uvedené bych příště volila spíše dražší variantu

Hodnocení produktu: 3


S běžeckým pásem jsem byl velice spokojen. Ven by jsem se asi v tomto počasí nedokopal, ale doma v teploučku to bylo super:) Děkuji

Hodnocení produktu: 5



Katarina L.
1.1.2019
Rotoped Housefit TIRO 50

Rotoped splnil účel. Byla jsem sním moc spokojená.

Hodnocení produktu: 5


S trenažérem jsem byla velmi spokojená, doporučuji. Zhubla jsem s ním za půl roku -13 kg. Doporučuji hlavně lidem, kteří chtějí zhubnout nohy a zadek :)

Hodnocení produktu: 5


Vse v pohode, zarizeni uplne nove, odvezeno-dovezeno dle dohody. Moc dekuji a doporucuji vsem.

Hodnocení produktu: 5



Lenka Š.
20.9.2018
Rotoped Housefit TIRO 50

Byli jsme s ním velmi spokojeni, svému účelu (rozcvičení kolene po operaci) posloužil výborně.

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den,
mám půjčený eliptický stroj MASTER E50. Stroj je vyhovující a překvapil tichým a vcelku stabilním chodem. Kladně hodnotím profesionální přístup firmy – klientský přístup i servis.
Jakub Jaksch

Hodnocení produktu: 5



Dagmar L.
11.6.2018
Rotoped Housefit TIRO 50

Zapůjčený rotoped splnil účel i očekávání – vybraný typ je vhodný pro rehabilitaci po operaci kloubů.

Hodnocení produktu: 5


Vyzkoušela jsem tuto službu a mohu ji jen doporučit. Velmi ochotné a flexibilní jednání. Vysoká serióznost. Je velmi vhodné, pokud nechcete, aby Vám nějaký „stroj“ doma stabilně překážel. Můžete půjčit například na období, kdy víte, že se budete dané aktivitě více věnovat (například chcete zhubnout či v zimně, kdy není tolik prostoru na venkovní aktivity). Po zvolené době stroj vrátíte a nemusí Vám doma překážet. Můžete případně vyzkoušet i jiný druh stroje.
Mám i velmi dobré zkušenosti s opravou (výměnou) stroje. Bohužel rotoped měl během mého pronájmu nějaký technický problém, hned po nahlášení této závady mi do druhého dne přivezli náhradní přístroj, který mi nakonec vyhovoval více než mnou původně vybraný. :)

Hodnocení produktu: 5



Milan B.
21.5.2018
Rotoped Housefit TIRO 50

Manželka využila rotoped k rehabilitaci po operaci – totální náhrady koleního kloubu k její spokojenosti.

Hodnocení produktu: 5



Petr Ch.
30.4.2018
Rotoped Housefit TIRO 50

Rotoped splnil potřebu posílení/koordinace nohy po operaci kolene. Nadále již rotoped nebudu potřebovat. Se zapůjčeným typem jsem byl spokojen.

Hodnocení produktu: 5


Byla jsem naprosto spokojená. Vyhovuje super. Pravděpodobnost opětovného zapůjčení bude v rozmezí – podzim – jaro.

Hodnocení produktu: 5



Jitka Štěpánová
23.4.2018
Běžecký pás BROTHER GB4300

Spokojenost s bezeckym pasem, skladny, celkem tichy az na par zavrzani.



Široká běžecká plocha a elektronický zdvih tj co bych u pasu vždy řešila jako první tento má obě vlastnosti.
Přednastavené programy sem nevyužila ani repro nemohu tedy hodnotit.Na měření tepu je asi lepší pořídit hrudní pás-hodinky .
Pás mohu doporučit !!

Hodnocení produktu: 4


Spolehlivý a především velmi tichý pás. Maximální spokojenost naše i sousedů.

Hodnocení produktu: 5



Dagmar L.
12.4.2018
Rotoped Housefit TIRO 50

Zapůjčený model mi vyhovuje, tento typ se hodí na rehabilitaci po operaci.

Hodnocení produktu: 5



Villiam S.
27.3.2018
Běžecký pás inSPORTline Trodos

Děkuji za perfektní službu, obrátím se na Vás opět na podzim.

Hodnocení produktu: 5



Jiří Fusek
26.3.2018
Běžecký pás BROTHER GB4600

S běžeckým pásem jsme byli velmi spokojeni a velmi nám pomohl jak k fyzické aktivitě v chladném období, tak v rozhodování o pořízení natrvalo. My nekoupíme, spíš příští zimu opět zapůjčíme.

Hodnocení produktu: 5


Měl jsem zapůjčeno na 3 měsíce (listopad-leden), má první zkušenost s tímto druhem stroje vůbec a byl jsem ze stroje resp. z tohoto druhu pohybu nadšen. Na udržení formy přes zimu výborná alternativa. Ačkoliv se jedná o vstupní model do této kategorie, užil jsem si s ním desítky báječně upocených hodin :-).

Hodnocení produktu: 5


Veslovací trenažér Amazonian, posloužil účelu se kterým jsem si ho půjčoval, udržet se v pohybu přes zimu. Jako náhrada za běhání OK. Na konec jsem se rozhodl a trenažér si odkoupil domů, bude sloužit jako doplněk při běhání.
Co se týče přístupu a servisu PICOFITu, vše proběhlo ke spokojenosti zákazníka.

Hodnocení produktu: 5



Jindřiška Maryšková
19.3.2018
Rotoped Housefit TIRO 70

Se zapůjčeným rotopedem Housefit TIRO 70 jsem byla maximálně spokojená. Posloužil mně jako rehabilitace po operaci – náhradě kolenního kloubu a mohu ho pro tento účel jen doporuči – stabilita, snadné ovládání displeje, snadné seřízení sedu, pohodlný sed.

Hodnocení produktu: 5


S trenažérem jsme byli spokojeni, splnil naše očekávání a uvažujeme o jeho koupi.

Hodnocení produktu: 5


Zařízení splnilo svůj účel. Je trochu hlučnější, ale v normě.

Hodnocení produktu: 4


S trenažérem jsem byla naprosto spokojená, stejně jako se službami půjčovny.

Hodnocení produktu: 5


Běžecký pás mi vyhovoval, naprosto splnil moje očekávání. Má uživatelsky vstřícné ovládání, což jsem ocenila.

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den,
zapůjčený přístroj byl kvalitní a určitě budu uvažovat o jeho koupi. Je bezva, že je možné si přístroj vyzkoušet aniž bych ho hned musela kupovat. Celkově jsem byla velmi spokojena i s přístupem firmy, které tímto i děkuji!
Radka Š.

Hodnocení produktu: 5


Veslovani pro mene narocne cvicence nebo zacatecniky. Je skladny do domacnosti. Mne poslouzil k navratu do „formy“ po porodu vyborne.

Hodnocení produktu: 5



Miroslav Plašil
25.5.2017
Eliptický trenažér MASTER E50 Ergometr

Dobrý den,
hodnotím kladně profesionální přístup firmy. Zapůjčený přístroj byl kvalitní a podařilo se mi shodit 7kg za 3 měsíce, bez nějakého výraznějšího omezování v jídle. Je fajn, že je možné si přístroj vyzkoušet aniž bych ho hned musel kupovat. Celkově jsme s manželkou velmi spokojeni.
Mirek Plašil

Hodnocení produktu: 5



Jitka Vlčková
3.5.2017
Eliptický trenažér inSPORTline Merion

Trenažer-stejně jako v loňském roce-byl vyhovující

Hodnocení produktu: 5


Běžecký pás mi naprosto vyhovoval.Jednoduché ovládání.

Hodnocení produktu: 5


Běžecký pás bohatě posloužil, i když jsme ho nakonec ze zdravotních důvodů využili méně, než bychom si přáli. Ovšem neplánovaně ho v době sněhu a mrazivého počasí využili prarodiče [87+91(!)], kteří si na něm denně 1/2 až 3/4 hodiny kompenzovali přechodně znemožněné procházek venku. A abych nezapomněl, ocenili jsme i přiměřenou subtilnost pásu, díky které nebyl problém ho v případě potřeby poměrně snadno přemístit jinam. Takže celkově za nás spokojenost.

Hodnocení produktu: 5


Skvělý rotoped ve všech směrech

Hodnocení produktu: 5


Velmi příjemný rotoped. Tichy, snadná obsluha, přehledný a velky displej.
2 měsíce používání bez jediného problému.
Doporučuji.

Hodnocení produktu: 5


Dobrý den, měli jsme s partnerkou zapůjčený eliptický stroj MASTER E50. Stroj je stabilní, nekýve se, je vcelku tichý, splnil tedy účel. Dále bychom chtěli poděkovat majiteli za perfektní servis a klientský přístup, jakýkoliv dotaz byl zodpovězen, v případě problému jsme se ihned dohodli a vždy ke spokojenosti zákazníka. Uvažujeme o zápůjčce jiného stroje a obrátíme se znovu na tuto provozovnu. Lukáš a Janča

Hodnocení produktu: 5


S použitím jsme byli velice spokojeni, střídali jsme se s manželem. Uvažujeme o opětovné zapůjčení v novém roce.

Hodnocení produktu: 5



Vaškovský
12.7.2016
Běžecký pás inSPORTline Cirrus

S pásem jsme byli spokojeni. Využívali ho hlavně manžeka s dcerou.

Hodnocení produktu: 5



M. Čiháková
11.7.2016
Eliptický trenažér inSPORTline Grand

Byla jsem spokojena. Rozhodně doporučuji před rozhodnutím eliptical zakoupit, si jej půjčit, abyste si vyzkoušeli, zdali vás elipticalování doma bude bavit.

Hodnocení produktu: 5


Děkuji za zapůjčení plošiny. Velmi dobře se na ní cvičí. Děkuji také za dovoz plošiny a milé jednání.

Hodnocení produktu: 5



Iveta Černá
3.5.2016
Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporuji.

Hodnocení produktu: 5



Hana Hýlová
3.5.2016
Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Spolehlivý pás. Na běh může být sice trochu těsný, na rychlou chůzi ideální. I pro ty nejtěžší váhy, což opakovaně prověřil můj manžel.

Hodnocení produktu: 5



Lubomír Uhlíř
21.4.2016
Rotoped inSPORTline Rapid SE

Rotoped inSPORTline Rapid SE – na rozcvičení po operaci vcelku dobrý stroj. Pro mou výšku 184 cm je max. výška sedlovky na hraně přijatelnosti, spíše pod ní. Maximální zátěž postačí mírně zdatným sportovcům. Kdo je na tom lépe, ten se „ušlape“. Řekl bych, že se jedná o dámské nebo juniorské provedení.
Rozhodně se musí šlapat velkou frekvencí, nejméně 30 min., spíše hodinu, až z vás začne pořádné téct pot…
Přes uvedené nedostatky mě to bavilo, zvláště při biathlonu a hokeji :) a pomohlo dostat se během 3 měsíců do lepší kondice.
Proto doporučuji – zkuste to.

Hodnocení produktu: 5



Emilie Pokorná
21.4.2016
Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Běžecký pás doporučuji. Složený nezabere moc místa, manipulace s ním je jednoduchá a splňuje vše co pro chození a později běhání potřebuji.



S trenažérem jsem byla spokojena, moje očekávání zcela splnil.

Hodnocení produktu: 5



Petr Blažek
17.11.2015
Rotoped inSPORTline Rapid SE

Rotoped používám při rehabilitaci po přetržení achilovky, a subjektivně jsem s ním velmi spokojen.